THE BEST от архивите-wtori opit







Тук настройката беше по 12 поста на страница. Дигнах на 99 - максималната възможна. (И в скула настройката е така, ама там логиката е друга и е удачно.)Когато фотоокото ти стане с повече постове ще загубим последните(най-старите), а като е изтрит пейджъра(прелистването между предна и задна страница) става невъзможно ги достигнеш освен през "Редактиране на публикации" и ги губим за постоянно, т.е стават невидими по никакъв начин за читателите. Може да се наложи фото окото да го преместим на блога със статиите.

За това аз знам от доста време и все си мислех, че трябва да дигна броя на публикациите. Още когато спрях пейджъра. Ама тогава имахме по-важни проблеми за решаване. А тук имаме проблем, който е от философията на изграждането на кулата от карти.
Първия начин(по-тъпия)да излезем от ситуацията 99 поста- е да пусна педжъра само на предна-задна публикация, а да няма начало.
Втория начин (ще те скандализира) е за всяка от опциите от архивното меню да имаме отделен блог с работещ пейджър(прелистване). Не е проблем - от гугъл пари не искат, а и няма да поискат, само трябва да се уеднаквят добавките в страничните колони.

И ТЕ ТАКА ... ПЕЧЕТЕ СЕ, а на мен главата ми работи... по цяля нощ не мога да спя от мислене.

 

©2009 ТРОЯН 21 - архив | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |