Наборът

(бр. 51 от 9 септември 2003 г., Т21)

ВЕСТНИКЪТ НИ СИ ИМА ВРЪСТНИК! Наборът ни пък си има 6 зъбчета, разкошна тъмноруса коса (като на мама), големи любопитни очи (като на тати), много обича да гледа телевизия (но, както си личи от снимката, не се отказва да “чете” и вестници, естествено, най-вече Т21), безстрашен е (не трепна от светкавицата на фотоапарата ни, когато го снимахме за юбилейния брой – по-скоро бе малко сърдит, тъй-като го откъснахме от любимото му предаване “Най-смешните животни на планетата” по бТВ) и почти, ама почти е проходил (но все още повече си пада по пълзенето, май).

ВЛАДИ (ВЛАДИМИР ПЕТРОВ ВЛАДИМИРОВ) проплакал в родилното отделение на троянската болница точно в 12:45 на 10 септември 2002 г., ни разказаха щастливите родители – Мая Кавурска и Петър Петров. По това време, сетихме се ние, първият брой на Т21 вече беше по сергиите и имаше първите си читатели. Нашият юнак тежал цели 3 кг и 800 г. Не създал особени проблеми на мама при “излизането” си. Кръстили го, разбира се, на дядото – Владимир. Но, както се оказа, и на бабите – едната Величка, другата Василка. “Имат по една буквичка там”, снизходително коментира именната “проблематика” Владимир Петров старши. Всички обаче са много горди с водното кръщене на малчугана – той станал талисман на скорошното шоу на воден клуб “Осмос” (Троян) и се возил с лодка в реката; виновник за “екстремната” случка е таткото, който е деен член на клуба.

ОТ НАС – ЧЕСТИТА ГОДИНКА, НАБОРЕ! Обещаваме ти приятелството си. И те уверяваме, че страшно много се радваме, дето си имаме такъв готин връстник. Целувки от всички ни!

Т21

П.П. Благодарим на чудесния екип на родилното отделение на МБАЛ – Троян, който много ни помогна за издирим нашия Владко! Както и на редовната ни читателка Людмила Кацарова, която даде идеята да се запознаем с връстника си.


 

©2009 ТРОЯН 21 - архив | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |