Коледно-Новогодишен базар в „Серяковата къща”

* Ако търсите уникален и изящен подарък – заповядайте при нас

ОТ 20-ТИ ДЕКЕМВРИ (Игнажден) 2011 г. до 20 януари 2012 г. в залите на галерия „Серяковата къща” ще бъде разположен Коледно-Новогодишен базар. Ще можете да се насладите на произведенията на троянските художници, а също и на творци от Ловеч, Плевен, София и др. Подобаващо в някои от творбите като сюжет присъства зимата и празничното настроение.

ОСВЕН КАРТИНИ в галерията можете да видите (и купите) и много керамични съдове и пана. Няма как да не забележите фруктиерите, свещниците и пепелниците с ярко червено-оранжевите цветове на Веселин Стоянов. Чашите, керамичните чайничета, бутилките за троянска сливова на Румен Георгиев ще ви подканят веднага да ги напълните с кехлибарения елексир за наздравици в светлите вечери! Празнични са и керамичните камбанки на Енчо Ганковски, а неговите пана с различни ретро модели на автомобили от световни марки – артистична закачка за ценители. Уникални керамични брошки и бижута за дамите представя художничката Нина Иванова-Донковска.

ПОДРЕДЕНИЯТ КОЛЕДНО-НОВОГОДИШЕН БАЗАР и украсените празнично зали на „Серяковата къща” очакват местните посетители и гостите на Троян, които ще намерят тук красота, уют и топлина. Докато разглеждате, за вас ще звучат весели коледни песни. А вместо Дядо Коледа ще ви посрещне - с ведро настроение и компетентен съвет - галеристката Мариела Шошкова. Галерията ще работи вечер с удължено работно време - до 19:00 ч.

ЗАПОВЯДАЙТЕ! ИСТИНСКИЯТ ПОДАРЪК ЗА КОЛЕДА И Е ПРИ НАС!
 
Галерия „Серяковата къща”, Троян
За контакти: 0670/6-28-77, 0879/262877
Начало

 

©2009 ТРОЯН 21 - архив | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |