Мнения, анализи

* Свирките - и те! (Убеден съм, че много българи са били бесни като мен, докато са гледали гостуването на лидера на ДПС Ахмед Доган в "предизборното" студио на Слави Трифонов и компания)
* Ако си пич - махни се! (Коритаров, ако си пич /макар да подозирам, че не си/, сам ще се махнеш от националния ефир)
* За яйцето и кокошката в българското училище (Не е зле българското общество да е наясно кое е първо и кое - второ)
* Миролюба и Мануела (Случаен ли бе грамадният гаф на Бенатова и бТВ по „случая Красимир Горсов”)
* Ще си позволя да не съм съгласен! (Или защо документалната лента на БНТ "Пътепис с елементи на оптимизъм..., по Иван Хаджийски" излъга очакванията ми)
* Защо тук винаги е така (Ако човекът живее някъде другаде, по-лесно го обявяваме за пророк в родното му село)
* До София и назад (Малък пътепис за големия митинг на учителите)
* Изиграха ни мушморошки номер (Ако всичко при изгонването на айтоския гамен Иван Ангелов беше в името на реда и доброто на „Мюзик айдъл”-а, не биваше ли есемесите да не са от скъпите?!)
* Тъпи ли сме? Май че да! (Открай време ние някак си изначално си вярваме, че сме "малък талантлив народ". Но да погледнем фактите право в очите!)

* Как ще ги стигнем европейците (Техните сетива отново са събудени за диалога на културите; и светът ще принадлежи на тях - будните и образованите)

* Много моля ви, мадам! (Мутроид ще ръководи ДАНС и ще отговаря за сигурността на държавата, ще ни пази от мутрите?! Това не е за Гинес, това е за Оруел)
 

 

©2009 ТРОЯН 21 - архив | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |